Aktuálně

2023 Pozvánka na MSV 2023

Pozvánka na MSV 2023
Vážení obchodní přátelé,

Dovolte mi srdečně Vás pozvat na naši expozici WHP Technik na letošním 64. ročníku strojírenského veletrhu v Brně. Rádi Vás přivítáme v pavilonu F, stánek 48.

Pozvánka na MSV 2023
Magnescale µ-Mate

Unikátním exponátem, který na letošním MSV uvádíme na trh je digitální měřicí systém Magnescale µ-Mate. Toto zařízení bylo vyvinuto na základě požadavků montérů obráběcích strojů a nemělo by chybět mezi nástroji každého technika, který se mezi obráběcími stroji pohybuje.

Pozvánka na MSV 2023
Zeiss Duramax

Na MSV budeme vystavovat dílenský 3D měřicí stroj Duramax společnosti Zeiss. Měřicí stroj, který můžete postavit do dílny hned vedle obráběcího stroje, nebo jej zakomponovat do výrobní buňky s manipulačním robotem nebo bez něj.

Pozvánka na MSV 2023
TESA Micro-Hite

Vystavujeme dílenská měřidla švýcarské společnosti TESA. Přijďte si vyzkoušet práci s digitálním výškoměrem TESA-Hite se skvělou funkcí QUICK-center, která sama změří průměr jakéhokoliv otvoru na měřeném dílci. Dotýkat se exponátů je dovoleno!

Pozvánka na MSV 2023
TESA HITS

Veletržní podzim je současně obdobím akční nabídky TESA HITS na měřidla společnosti TESA. Nenechte si ujít až 15% slevu na výškoměry, drsnoměry, úchylkoměry a digitální posuvky.

Pozvánka na MSV 2023
Renishaw Channel Partner

WHP Technik je Channel partnerem společnosti Renishaw. V naší expozici najdete sondy pro obráběcí stroje, ale i snímací doteky snad ke všem snímacím systémům, které dokážete pojmenovat.

Pozvánka na MSV 2023
3D měřicí stroje DeMeet

Naprogramovali jsme pro vás 3D měření mnoha různých součástek. Měříme plastové výlisky, obrobky frézované z oceli a hliníku, pryžové součástky. Měření vám ukážeme na dvou strojích DeMeet a uvidíte sami, že měření se správným strojem je docela hračka.

Pozvánka na MSV 2023

Novinek máme ještě více, ale to už by nebylo žádné překvapení. Prostě přijďte. Rádi Vás uvidíme.

Moc se na Vás těšíme

Josef Sláma / WHP Technik

 

Pozvánka na MSV 2023